Sztárok esküvője: kiszivárgott Palvin Barbara titka

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a templomban
Vágólapra másolva!
Bár a sztárok többsége szeret nagy felhajtást csinálni az esküvőből, és már a szervezés minden részletébe beavatják a nyilvánosságot, egyre többen vannak, akik teljes titokban mondják ki az igent. Bár sokakat érdekel a sztárok esküvője, vannak köztük, akik próbálnak ezen a napon inkább elrejtőzni. Iszak Eszter és Gyurta Dániel esküvőjéről például nem is ők, tehát a menyasszony és a vőlegény, hanem Dallos Bogi számolt be elsőként, de Pély Barna is csak később árulta el, hogy feleségül vette a barátnőjét, és megvolt a második esküvője. Ezek a sztárok tartottak titkos esküvőt, nézze meg az összeállításunkat!
Vágólapra másolva!

Tóth Vera

Miközben Tóth Gabi válik, Tóth Vera férjhez ment titokban, az esküvője pedig álomszerű volt, családias, baráti környezetben. Az esküvőről utólag sokat mesélt, és azóta néhány fotó is nyilvánosságra került.

Forrás: Tóth Vera/Instagram

Eredetileg Palkonyán, a hegy tetején, a szabad ég alatt szerette volna megesküdni a pár, de két nappal a lagzi előtt kiderült, hogy az időjárás nem lesz kedvező, ezért átszervezték a helyszínt Szentendrére. A sztáresküvőre utólag sokan voltak kíváncsiak, Tóth Vera pedig büszke feleségként mesélt a részletekről a nagy nap után, akárcsak Tóth Vera férje, Pauli Zoltán.

Iszak Eszter és Gyurta Dani

Utólag derült csak ki, hogy tavaly nyáron több napos, fényűző luxusesküvőn fogadott örök hűséget egymásnak Iszak Eszter és Gyurta Dániel, ez az alkalom is a legnépszerűbb magyar sztárok titkos esküvője közt szerepel azóta is. A Mokka műsorvezetője és az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó két éve alkotnak párt, bár sokáig a kapcsolatot is nagy titokban tartották.

Mint ahogy a jegyességet, az esküvőt sem verték nagy dobra, a hírt Dallos Bogi közölte elsőként. "Drága Iszak Eszi és Gyurta Dániel, sok boldogságot! Éljen az ifjú pár" - írta közösségi oldalán az énekesnő, akit elsőként többen támadtak, amiért a párt megelőzve tette közzé a nagy hírt. Utólag kiderült, hogy erre engedélyt kapott a házaspártól, akik egyébként napokig vendégül látták a vendégeket.

amely során a barátok és a családtagok amellett, hogy még jobban megismerik egymást, közösen készülnek a nagy napra" - mesélte egy vendég nem sokkal a lakodalom után.

Orosz Barbara

A Mokka másik női műsorvezetője is teljes titokban házasodott, Franciaországban volt Orosz Barbara titkos esküvője. Ő egyelőre a férjét is nagyon rejtegeti. Csak nemrég derült ki, hogy Orosz Barbara és férje március első napjaiban oltár elé állt és örök hűséget esküdtek egymásnak.

Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak" - mondta, azóta pedig részletesen is elmondott mindent a nagy napról, Orosz Barbara esküvői képeket is mutatott.

Palvin Barbara

Idén márciusban indultak el az első híresztelések a fiatal szerelmespár eljegyzéséről, akik hosszú hónapokon keresztül mindent tagadtak.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a templomban Forrás: Instagram/Palvin Barbara

Pár hónappal később hiába volt nagy a titkolózás, a sztáresküvő híre elég gyorsan kiszivárgott, ugyanis sokan felfigyeltek arra, hogy Palvin Barbara és Dylan Sprouse, annak családjával Magyarországra érkezett. A település lakóinak is szemet szúrt, hogy nagy a nyüzsgés a Palvin-birtokon, ahol a nagy napra új vendégházakat is építettek a modell szülei, hogy el tudják szállásolni a vendégeket.

Utólag szivárogtak ki a felvételek, a modell gyönyörű menyasszony volt, később ő maga is mutatott képeket a nagy napról.

Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc

Békefi Viki és párja, Feng Ya Ou Ferenc az Instagramon jelentették be tavaly, hogy első gyereküket várják. Az eljegyzést is hasonlóképp jelentették be még karácsony előtt, bár akkor nem lehetett sejteni, hogy ennyire felgyorsulnak náluk az események. A TV2 sztárpárja utólag árulta csak el, hogy már az esküvőn is túl vannak.

Forrás: Békefi Viki/Instagram

"Ya Ouval már hónapokkal ezelőtt elterveztük, hogy idén vagy jövőre családot alapítunk. Bele is vágtunk a babaprojektbe, s az elhatározásunk után szerencsére hamar sikerrel jártunk. Nagyon hamar megéreztem, hogy várandós vagyok, de a tesztek eleinte negatív eredményt mutattak, ami miatt csalódott voltam. Végül aztán egy későbbi teszttel kiderült, hogy jól sejtettem, gyermekünk lesz. Nyár elején érkezik a kicsi" - mondta az énekesnő, aki nemcsak feleség, de azóta anya is lett.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!