Mégsem sikerült megmenteni a durván megalázott magyar énekesnő házasságát

Ponekker Virág
Vágólapra másolva!
Mint írtuk korábban, kiderült, hogy a magyar énekesnőt, Ponekker Virágot megcsalta a szintén ismert lemezlovas férje, de mégis megpróbálták helyrehozni a házasságot a két kisfiuk miatt. Egy ideig úgy tűnt, hogy sikerül kibékülniük, de a DJ, Ács Dániel nemrég elárulta a közösségi oldalán, hogy mégis a válás mellett döntöttek.
Vágólapra másolva!

Nyáron derült ki, hogy Ács Dániel, azaz Daniel Nike a női rajongóitól gyakran kapott ajánlatokat. Mint kiderült, ezekkel lehet élni is szokott, és többször megcsalta már a gyerekei anyját. Amikor a magyar énekesnő, Ponekker Virág megtudta a férje hűtlenségét először szakítottak, majd gyerekeik érdekében mégis megpróbálták helyrehozni a házasságukat. Most úgy tűnik, hogy nem jártak sikerrel, eltávolodtak egymástól.

Ponekker Virág és Ács Dániel adtak egy újabb esélyt egymásnak Forrás: Ponekker Virág/Instagram

De ami talán a legdurvább, hogy végem van, ha arra gondolok, hogy ezt azzal az emberrel csináltam meg, aki mindig hitt bennem, a gyerekek előtt kisegített a súlyos crack- és kokainfüggőségemből, és egy semmirekellő drogosból, aki csak a rögökre gondolva hónapokon át összef*sta magát a lejövőn, ő a kezemet fogva egy meseszép életet varázsolt nekem, és megtanította, hogy drogok nélkül is léteznek hétköznapi örömök, amelyeket korábban a sóvárgástól észre sem vettem. Úgy látszik, nekem ez sem volt elég, de akkor már nem tudom, mi lenne valójában az" - írta korábban Ács Dániel a hűtlenségéről szóló vallomást.

Hiába a vallomás, a követők és barátok támogatása, a DJ elárulta, hogy a válás mellett döntöttek.

- írta fotójához Ács Dániel, aki egy felsőkategóriás autóval fotózkodott, majd egy követője sajnálattal írta, hogy drukkolt a házaspárnak.

- szúrta ki a Bors a választ, amely alapján elég véglegesnek tűnik a döntésük.

Ponekker Virág és Ács Dániel a válás mellett döntöttek Forrás: https://www.instagram.com/danielweirdo_hun/