Tóth Vera mindent elmondott a húga válásáról

Sztárban sztár Tóth Gabi Tóth Vera Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Tóth Vera hosszan beszélt egy friss interjúban a húgával, Tóth Gabival való viszonyáról, illetve annak váratlan válásáról.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera egy tévéműsorban beszélt arról, hogy sokáig aggódott Tóth Gabi lelkiállapotáért, de ma már szerinte jó helyen van, rendben van magával.

Tóth Gabi és Tóth Vera Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon nehéz ez. Ami Gabival történik, sokszor olyan, mintha velem történne. Nagyon durván rányomja a bélyegét a hangulatomra egy-egy ilyen támadássorozat.

Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni. Ezt kell megértenie, hogy bennem semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbálok segíteni neki, mert szeretem" – idézte a Blikk Tóth Verát.

Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"Ő mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ebben hol vagy te, és te mit szeretnél?

Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő" – mondta még Tóth Gabiról a nővére.