Berki Krisztiánnal közös kislányáról beszélt Hódi Pamela

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela ritkán beszél gyerekeiről és magánéletéről, most azonban kivételt tett és egy kérdezz-felelekben követője kérdésére elárult néhány információt Berki Krisztiánnal közös kislányukról. A kilencéves Natasa mögött nehéz év áll, hiszen elvesztette szeretett édesapját, anyukája nagyon büszke rá, hogy erős kislány és az iskolában is jól teljesített a történtek ellenére is.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela a közösségi oldalán tartott kérdezz-felelekben válaszolt egyik követője kérdésére, aki arra volt kíváncsi, hogy milyen tanuló a kis Natika.

Van, hogy félálomból felkel, mert épp a fejében számol egy feladatot, de nem megy neki, úgyhogy képes felkelni, szólni nekünk, hogy hadd csinálja meg a mágnestáblán. Utána nyugodtan alszik. De ugyanez van, ha verset kell tanulni, szabályt, szavakat, bármit" - válaszolt készséggel a büszke anyuka, aki elég szigorú, de következetes szabályokat tart otthon.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Nem érzi jól magát azokban a helyzetekben, amikor olyan eredményt diktál be a tanár, akár neki, akár másnak, ami nem annyira jó. Iszonyatosan büszke vagyok rá és örülök neki, amiért így áll a tanuláshoz. Az első osztálytól azt neveltem belé, hogy igenis teljesíteni kell.

Viszont, ha van egy anyag, amire sokat készülünk és nem sikerül, akkor én egyáltalán nem haragszom, mert úgy vagyok vele, hogy mindent megtettünk. A következőre többet készülünk majd" - válaszolta a Bors érdeklődésére Hódi Pamela, akit arról is kérdeztek, hogy Natikánál ez egyfajta megfelelési ösztön lehet vagy magától ennyire szorgalmas.

A kétgyerekes anyuka azt is elmondta, hogy milyen elvek szerint neveli gyerekeit és a szigor ellenére ő is inkább jutalmazó típus.

"Meglepiből most vettem neki egy banános csokis kalendáriumot. Nem tudja előre, hogy ajándékot kap érte, de mindig kimutatom, hogy mennyire örülök mindamellett, hogy rommá dicsérjük és a félévi bizonyítványnál is ugráltunk és örömtáncot jártunk. Most kézilabdázni kezdett, kell, hogy sportoljon, egészséges, gyönyörű a teste, jók az adottságai.

– mesélte Hódi Pamela, aki nagyon fontosnak tartja, hogy gyereke minél több lábon álljon, sportoljon és beszéljen idegenyelveken.

Hódi Pamela kislányával és férjével érkezett Berki Krisztián tavaly júniusi temetésére Fotó: Polyák Attila - Origo