Összejött megint Szabó Zsófi és Shane Tusup?

Vajon tartós lesz Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme? A csillagok megmondják
Vágólapra másolva!
Tavaly nyár elején ért véget Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, állítólag elég viharos körülmények között. A páros már jegyben járt, amikor állítólag az úszóedző durván kezdett viselkedni menyasszonyával, aki az agresszív viselkedést nem tűrhette tovább. Ennek ellenére nemrég különös érvelést mondott Szabó Zsófi az újrakezdésről, úgy tűnik, utalhatott valamire.
Vágólapra másolva!

Bár nem szép körülmények között bontották fel eljegyzésüket, úgy tűnik nincs veszve minden Szabó Zsófi és Shane Tusup között, legalább is az egykori sorozatszínésznő elszólása alapján. A szakítás után úgy tűnt, hogy az egykori sorozatszínésznő hajthatatlan, szóba sem akart állni egykori párjával, aki folyton bocsánatkérő ajándékokkal halmozta el őt. Szabó Zsófi viszont kitartóan ellenállt az ostromnak, hiszen kisfiát is szem előtt kellett tartania.

Valószínűleg most már lecsillapodtak közöttük a kedélyek annyira, hogy nemcsak a rosszra emlékeznek, ugyanis Szabó érdekes véleményt nyilvánított, amikor az újrakezdett kapcsolatokról kérdezték.

Igazából van ennek egyfajta izgalma, de aztán oda lyukad ki az ember, hogy valamiért ez tényleg nem megy" - idézi a Bors Szabó Zsófi magyarázatát, aki azt is hozzátette, hogy a végkimenetel szerinte attól függ, hogy azonos irányba változnak-e a felek.

Szabó Zsófi és Shane Tusup jegyességük idején Forrás: Shane Tusup/Instagram