Tóth Andi nem tiltakozik a szexi, mindent megmutató ruhák ellen

Sztárban Sztár 9. évadának harmadik élő adása, 9. évad, 3. élő adás, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.03.05.
Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár legújabb évada is bővelkedik elképesztő produkciókban, és merész ruhakölteményekből sincs hiány. Eddig minden alkalommal megdöbbentette a közönséget Tóth Andi extra ruhája, amiről Kiss Márk stylist korábban az Origónak is mesélt. Ma este már a negyedik élő show következik - vajon milyen ruhában fog zsűrizni az énekesnő, és ellenkezi-e a sokat mutató szettek ellen?
Vágólapra másolva!

Kiss Márk elárulta, hogy nem az volt az elsődleges cél, hogy mindenképp nagy médiavisszhangot keltsenek az énekesnő ruhájával. "Az igaz, hogy nekünk a legnagyobb dicséret az, ha beszélnek a ruháról, és az embereket foglalkoztatja, még akkor is, ha nem feltétlen mindenkinek tetszik, mert megosztó. Sokkal jobb, mint ha unalmas lenne, és elsiklanának fölötte. Nyilván nem az az elsődleges cél, hogy mindenképp keltsünk nagy médiavisszhangot, elsősorban arra koncentrálunk, hogy ő jól nézzen ki, jól érezze magát benne, és valami újat, izgalmasat tudjunk színpadra tenni" - nyilatkozta a stylist.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kiss Márk Tóth Andi megjelenése mellett Marics Peti ruhájáért is felelős, a tervezését illetően pedig a csatornától teljesen szabad kezet kap, ám ha a sztárok változtatni akarnak, megtehetik.

- mondta Kiss Márk.

Márk szerint azért is lehet ekkora a visszhangja egy-egy merészebb ruhának, mert az extravagáns szettek csak néhány éve kezdtek el terjedni a magyar show-műsorokban. Ehhez pedig az is hozzátartozik a véleménye szerint, hogy a legtöbb tévénéző nem követi a divat világát és trendjeit, így érthető módon egy-egy ruha sokként éri őket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egy tizenkét éves gyerek már látott életében dekoltázst, bugyit, bikinit, hiszen ugyanezek vannak a műsorban szereplő táncosokon is.

Egy ilyen műsornak ingert és reakciókat kell kiváltania, és bár esetenként talán polgárpukkasztóbb részei is vannak, de szó sincs arról, hogy ezek a ruhák ne férnének bele a korhatár kereteibe. Nyilvánvalóan mi is tudjuk, hogy zavarba ejtő volt, ami nem véletlen, de azt gondolom, ez még bőven a határán belül van a 12-es karikának" - idézte a Blikk.