Így érzi magát a súlyos sérülése után Kovács Lázár

Kovács Lázár séf
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Kovács Lázár egy hónapja szenvedett súlyos sérülést, miközben a mexikói gasztro-világbajnokságra készült csapatával. A séf egy figyelmetlen pillanatban saját magának okozott nagyon súlyos sérülést, miközben egy dísztálat akart kifaragni, azóta is gyógyulófélben van és azon izgul, hogy részt vehet-e a nemzetközi versenyen.
Vágólapra másolva!

Kovács Lázár egy hónapja számolt be a horrorisztikus konyhai balesetéről, amikor egy snicer megcsúszott a kezében és levágta a hüvelykujja egy részét, továbbá a kézfejét is érte a szúrás, melyben kötőszöveteket és izmokat is átmetszett. A súlyos sérülés következtében azonnal kórházba kellett szállítani, ahol megoperálták és sokáig gipszben gyógyult, folyamatosan kötözésre járt.

A séf végig pozitívan állt a gyógyuláshoz és megtanult még pizzát is nyújtani egy kézzel. Persze sok nehézséggel és lemondással járt ez a folyamat, de uralkodott magán, hiszen április 18-ra, a Pizza Világbajnokság kezdetére mindenképp szeretett volna felépülni és úgy tűnik, hogy sikerült is neki.

Az orvosaim szerint elvileg rendbe jöhetek, de nem merik biztosra mondani. Én azon leszek, hogy sikerüljön a felépülésem" - mondta korábban a Blikknek Kovács Lázár, aki a lap információi szerint már úton van a bajnokságra és azt is elárulta, hogy milyen szerepe lesz a csapatban.

A mexikói tál elkészítésében fogok részt venn" - újságolta Kovács Lázár.

Kovács Lázár mégis részt vehet a nemzetközi bajnokságon Forrás: MTI/Illyés Tibor