Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új boncolást akar Aaron Carter menyasszonya, szerinte megölték a sztárt

102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango - Arrivals GettyImageRank1 CONCERT People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH SMILING USA STADIUM California One Person MUSIC ARRIVAL Photography Carson - California Aaron Carter Arts Culture and Entertainment
CARSON, CA - MAY 13: Aaron Carter arrives at the 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango at StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Aaron Carter menyasszonya, Melanie Martin nem hiszi el, hogy az énekes véletlen túladagolásban halt meg, szerinte másnak is köze lehetett a halálához.
Vágólapra másolva!

Aaron Carter menyasszonya és gyereke anyja, Melanie Martin új boncolást szeretne a TMZ szerint, nem hiszi el a hivatalos vizsgálat eredményét, miszerint az énekes véletlen drogtúladagolás miatt fulladt meg a fürdőkádjában tavaly novemberben.

Aaron Carter Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A család már korábban jelezte, hogy szerintük nem zajlott rendben a nyomozás, a rendőrök nem vették komolyan azt sem, hogy Carter korábban halálos fenyegetéseket is kapott. Martin úgy véli, a vőlegényét megölhették, idegenkezűségre utal szerinte az is, hogy Carteren a fürdőkádban is volt némi ruha, illetve két zúzódást is találtak rajta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről