Itt vannak az első képek Szőcs Reni újszülött kisbabájáról

Szőcs Reni
Vágólapra másolva!
Nemrég írtunk róla, Szőcs Reni túlhordta babáját, ezért az énekesnő még fel tudott lépni Ferenc pápa előtt. Kedden ment be a kórházba, szerdán pedig megszületett a lánya.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a közösségi oldalán is beszámolt a baba érkezéséről, és egy albumnyi képet is mutatott.

"2023.05.03. Üdv a kis családunkban Amélia, nincsenek szavak, nem tudom leírni sem igazán, de minden édesanya jól tudja miről beszélek. Nem tudom ezt lehet-e igazán szavakba önteni, de a női test elképesztő erős és hihetetlen mire képes. Hálás vagyok, hogy átélhettem, és hogy Márk ott lehetett végig mellettem. Persze a kórház profizmusát muszáj megemlítenem! Elképesztő erőt adtak végig és a lehető legjobb kezekben érezhettem magam, igenis le a kalappal az állami kórház dolgozói előtt, köszönjük, hogy vagytok!" - írta.

Annyira megmaradt egy jó pár pillanat, de a szülésen kívül, amit sose feledek az az lesz, amikor Márk egy nappal szülés után azt mondta: 'Olyan hihetetlenek vagytok Ti, Nők! Többet kéne titeket ünnepelni...' Annyira elérzékenyültem ezen a ponton. Persze dolgoznak a hormonok meg miegymás, de nem hiába ünneplünk minden édesanyát!

Én mindenkinek, aki vágyik erre kívánok hasonló élményeket és partnert! Most pedig elkezdődik egy új fejezet. Várom, hogy megosszam majd veletek az én szüléstörténetem" - üzente.