Jól ismerte Tina Turnert Leslie Mandoki, megható sorokkal búcsúzik tőle

10 tény a világ legdögösebb rocknagyijáról: ma ünnepli születésnapját Tina Turner
Vágólapra másolva!
Egy nehezebb periódusában volt az énekesnő, amikor először találkoztak.
Vágólapra másolva!

Búcsúzott Leslie Mandoki is a közösségi médiás oldalain a legendás Tina Turnertől: nem sok magyar ismerte személyesen Tina Turnert, de ő jóban volt vele.

Forrás: Getty Images/David M. Benett

"Egy ikonikus legenda távozott az élet színpadáról. Ragyogó és dicsőséges napokat éltél át, de átmentél az élet sötét völgyein is. Amikor először találkoztunk, a 80-as évek elején pont egy ilyen nehezebb élethelyzetben voltál. Csodálatos volt látni, hogy mindig fel tudtál emelkedni, mint a hamutól feltámadó főnix, és fényt teremthettél millióknak, akik szeretik a zenédet. Anna Mae, hosszú utad volt! Micsoda nagyszerű inspiráció voltál és maradsz mindannyiunk számára, eljutottál a zenei világ legmagasabb csúcsára!

Nyugodj békében drága Tina, amikor fent leszel, és találkozol Milesszel, Jimivel és az összes többi nagyszerű zenésszel, akikhez csatlakoztál, valamint néhány Soulmate-ünkkel, mint Greg Lake vagy Jack Bruce és Jon Lord, akkor énekelj az angyaloknak, mert ők is nagyon jól tudják, hogy te vagy a legjobb, mindig beragyogtad a színpadot, és most a mennyben is a szellemed és a hangod is halhatatlan!"