Különös diagnózis: kiderült, miben halt meg a 46 éves popsztár

Paul Cattermole
Vágólapra másolva!
Mást mond a szóvivő, mást a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 46 éves korában meghalt az S Club 7 sztárja, Paul Cattermole, hetekkel azután, hogy a zenekar bejelentette visszatérő turnéját. "Nagy szomorúsággal jelentjük be szeretett fiunk és testvérünk, Paul Cattermole váratlan halálát" - állt a családja és a popegyüttes közleményében április 7-én.

Paul Cattermole

Az S Club 7 az 1990-es évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legnagyobb popzenekara volt. Slágereik közé tartozott a Reach, a Don't Stop Movin' és az S Club Party. Összesen 11 brit top 10-es kislemezük volt, köztük négy első helyezett, és több mint 10 millió albumot adtak el világszerte.

De mi volt a halál oka?

Az énekest április 6-án találták holtan otthonában, a dorseti Warehamban. Egy szóvivő a Sunnak így nyilatkozott: "Megerősíthetem, hogy Cattermole úr természetes halállal halt meg, a vizsgálataink lezárultak."

A természetes halál nem gyakori 46 éves emberek esetében, így felmerül a gyanú, hogy valamilyen kiváltó okot nem kutattak fel rendesen - vagy csak nem közölték a sajtóval. A Daily Star mindenesetre azt írja, hogy a dorseti rendőrség, amely megtalálta a zenész holttestét, elárulta, hogy a nyomozás még mindig folyamatban van.