Tóth Gabiék az örökbefogadáson gondolkodnak

Tóth Gabi Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor családi titkokról mesélt egy friss interjúban, Tóth Gabival az örökbefogadáson is gondolkodnak.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor egy friss interjúban arról mesélt, hogy miként élték meg a költözéssel járó változásokat, miközben azt is elárulta, hogy szeretnék, ha bővülne a családjuk – írja a Bors.

Hogy ez pontosan mit jelent, az csak a Hot! magazin szerdai számából fog kiderülni, a címlap mindenesetre árulkodó: "Gondolkodnak az örökbefogadáson" – olvasható Tóth Gabi és Krausz Gábor közös fotója mellett.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor/Instagram

Tóth Gabi egyébként már 2019-ben, a terhessége idején beszélt arról, hogy az örökbefogadás is szóba jöhet náluk, akár a saját gyerek mellett is: "Én még ettől a helyzettől függetlenül sem zárom ki az örökbefogadást, mert szerintem mindenkinek jár az életben a boldogság.

Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy beilleszteni egy családképbe egy kívülről jövő kis embert nehéz, de nagyon jó példák vannak körülöttünk. Az egyik barátnőm majdnem 10 évesen fogadott örökbe egy gyermeket a már meglévő családjába, és bár az elején nem volt könnyű a közös útjuk, ma már ez a gyermek felnőtt és orvos lett belőle. Csodálatos ez a példa szerintem. Hiszen közöttünk vannak a jövő festői, költői, burkolói, és csak szeretetet kell adni egy kicsinek ahhoz, hogy ezeket a tehetségeket kihozzuk belőle" – mondta négy éve.