Váratlan fordulat a drogos magyar énekesnő rendőrségi ügyében

Megrázó: ájultan esett össze a tehetségkutató színpadán az énekesnő – Videó sziluett mikrofon
Vágólapra másolva!
Már az ügyészségen van az ismert magyar énekesnő ügye, aki tavaly októberben drogos állapotban került kórházba. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a rendőrség korábban gyanúsítottként hallgatta ki az ismert magyar énekesnőt, akit tavaly októberben egy angyalföldi lakásból rendőri kísérettel szállítottak kórházba drogos állapotban. Az ügyben terjesztőként több gyanúsított van, az énekesnő vallomásával többen bukhatnak.

Az ügyészség most megerősítette a Naphire.hunak, hogy az ügy már náluk jár, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy az énekesnő ellen is vádat emelnek-e, esetleg megússza azzal, hogy teljesíti az elterelést, vagyis a drogfüggőség gyógyítását célzó kezelést – amire a korábbi, meg nem erősített hírek szerint hajlandó volt.

"A kérdezett bűnügyben a rendőrség négy személyt gyanúsít kábítószer-kereskedelem bűntettével, akik közül egy férfi jelenleg is letartóztatásban van, három fő szabadlábon védekezik.

Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedésről a nyilvánosság számára nem adható tájékoztatás, ezért a kérdéseire is csak a későbbiekben adható érdemi válasz" – válaszolta a Fővárosi Főügyészség a Naphire.hu kérdésére.