Ábrahám Edit drámai vallomása: Egy nap ültünk otthon, és bejelentette, hogy ő szerelmes és elköltözik

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Egy fiatalabb nő miatt hagyta el a férje Ábrahám Editet.
Vágólapra másolva!

A színésznő részletesen mesélt a második válásáról a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

"Ha valami vesztés van az ember életében, akkor valamit el kell veszteni. Ugyanaz terület az otthonvesztés, családvesztés, párvesztés. Akkor lehet, hogy a párt a legkönnyebb" – magyarázta Edit, aki 23 évig volt együtt második férjével. A férfi egy fiatalabb nő miatt hagyta el Editet, aki erre nem számított.

De ezen túl vagyok, ennek így kellett lennie, ennek most már örülök, hogy így van" – vallotta be, és azt is elárulta, hogy nem ment könnyen a válás feldolgozása.

Forrás: Ábrahám Edit/Instagram

"Pszichológushoz jártam egy évig, az megviselt. Akkor még nem tanultam asztrológiát, ha akkor tanultam volna, lehet, hogy könnyebben feldolgoztam volna ezt. Amikor elváltunk, vagy már szétköltöztünk, egy barátnőmmel vacsoráztam, és hazamentem az üres lakásba. És mindig várt otthon engem, ha barátnőkkel találkoztam. Most nem várt senki, nem vigyázott rám senki. Onnantól tudtam, hogy mostantól rám a Jóisten vigyáz, és ezt nagyon erősen érzem. Ez meg is nyugtat tulajdonképpen, azt hiszem, sikerült feldolgozni" – mondta Ábrahám Edit.