Fordulat várható Fekete Dávid tárgyalásán

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Háromnapos tárgyalással folytatódik Fekete Dávid pere, ahol tanúkat hallgatnak meg és bizonyítékokat vizsgál meg a bíróság a nagy értékű csalással kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Kedden folytatódik Fekete Dávid pere, az énekes a vádirat szerint rendszeres haszonszerzésre törekedve 2017 nyara és 2021. március 2. között több alkalommal követett el vagyon elleni és egy esetben közbizalom elleni bűncselekményt. Fekete Dávid nyugodtan, összeszedetten érkezett meg jogi képviselőjével a Győri Járásbíróságra.

Forrás: Instagram/Fekete Dávid

A háromnapos tárgyalás tanúkihallgatással és bizonyítékok megvizsgálásával folytatódik, videókat és hanganyagokat is lejátszanak majd.

Fekete és képviselője indítványt adott be, hogy Fekete Dávid házi őrizetét megszüntessék, a család rendezett helyzete, rendszeres munkája miatt.

Közel három éve tart az a per, amiben Fekete Dávidot 322 millió forintos csalással vádolják.

Ez idő alatt 14 hónapig előzetes letartóztatásban volt, jelenleg pedig győri otthonában tölti házi őrizetét. Dávid fenntartja ártatlanságát. Legutóbb februárban állt bíróság elé és hosszú vallomásban fogalmazta meg, hogy a vád szerinti összeg nem valós és sokkal kevesebb az a pénz, amit ismerősei befektettek - írja a Bors.