Marics Peti után Valkusz Milán is megsérült

EFOTT, 2023, Velencei-tó, Sukoró, fesztivál
Sukoró, 2023. július 13. Marics Péter (b) és Valkusz Milán a Valmar együttes koncertjén az EFOTT fesztivál első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én este. A fesztivált július 12-16. között rendezik a Fejér vármegyei településen. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A ValMar júliusban szinte minden este máshol ad koncertet. Aggódnak a rajongók, hogy fogják ezt bírni, főleg most, hogy Marics Peti után Valkusz Milán is balesetet szenvedett a színpadon.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a parkos bulijukon Marics Peti az első dal közben elesett és eltörte a bokáját. De két hét kényszerpihenő után folytatták a koncertezést, szinte minden este máshol lépnek színpadra. De mi lesz így, hogy a csütörtöki gyömrői fellépésük közben Valkusz Milán is lesérült, amikor a hatalmas ugrálás közben leesett a magasított dobról?

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

"Már nem csak a Marics sérült, Milo vang a dobon, a magasított dobon megcsúszott, szóval szana, szana, szana..." - írta az énekes az Instagramon.

Forrás: Valkusz Milán

"Mindenki szeretne megfelelni a külvilágnak, saját magának, de a hatalmas nyomás, hogy nekik meg kell mutatni, nagyot kell villantani, ez gyakran visszájára sül el" – fejtette ki Dr. Makai Gábor, klinikai szakpszichológus.

Ráadásul, ha valaki már esett el színpadon, később is simán benne van, hogy nehogy megismétlődjön az esés" - mondta a szakember a Borsnak.