Rettegett a ráktól a Neoton sztárja, veszélyben volt a keze

Baracs János
Vágólapra másolva!
Baracs János Öcsi egy súlyos sérülésének következtében lett egyre betegebb, majd eljutott arra a pontra, amikor ő maga döntött a műtét mellett, mert annyira félt, hogy komolyabb baja lehet. 
Vágólapra másolva!

A Neoton Família basszusgitárosa, Baracs János Öcsi már nem először szenved olyan súlyos kézsérülést, hogy retteg attól, tudja-e még használni. Nyilván nagyon fontos számára, hogy tudja használni a kezét, hiszen a fellépések, a munkája függ ettől. Most elmesélte, mi történt pontosan és miért volt szüksége operációra.

Olyan mély sebet ejtett, hogy azonnal ömleni kezdett a vér. Én nem ijedtem meg, de a feleségem kijelentette, azonnal bemegyünk a kórházba. Ott összevarrták a sebet" - kezdte Baracs János Öcsi, aki nem úszta meg ennyivel a szerencsétlen balesetet.

Baracs János Öcsi, a Neoton Família basszusgitárosa Forrás: Baracs János Facebook oldala

Tartottunk tőle, hogy rosszindulatú daganatról van szó, netán elrákosodhatnak a kinövések, ezért a műtét mellett döntöttünk" - magyarázta a Neoton basszusgitárosa, aki aggódot, hogy mi lesz, ha nem tudja használni a kezét, nem tud majd gitározni.

"Magyarország legjobb kézsebészét választottuk a műtéthez, aki nagyszerű munkát végzett.

Nem tartott sokáig a beavatkozás, reggel bementem a kórházba, és este itthon is voltam. A biztonság kedvéért kaptam egy gipszet a kezemre, amit tíz napig hordanom kell. Ennek okán sajnos két koncertet ki kellett hagynom, de pénteken már újra fel tudok lépni" - mondta a Blikknek Baracs János Öcsi, azt is elárulta, hogy volt már korábban hasonló sérülése, amikor egy éjszaka otthon annyira bevágta a kezét az ajtóba, hogy akkor is sürgősségin kötött ki.

A Neoton Família tagjai: Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János 'Öcsi', Lukács Andrea, Lukács László és Heatlie Dávid Forrás: Baracs János