Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb részletek Tóth Gabi kapcsolatáról

Tóth Gabi és a Fricska
Vágólapra másolva!
Bár hetek óta támadások kereszttüzében áll Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata, a környezetükben vannak emberek, akik támogatják őket és drukkolnak a boldogságukért. Információink szerint a Fricska táncegyüttes tagjai és Máté családja is örül kapcsolatuknak, hiszen látják, hogy mennyire odavannak egymásért és kivirultak az új szerelemtől - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Derült égből villámcsapásként érkezett, amikor Krausz Gábor majd Tóth Gabi is bejelentette, hogy hat év után külön utakon folytatják tovább. Nem sokkal később az is kiderült, hogy az énekesnőnek új kapcsolata van, mégpedig Papp Máté Bencével, aki annak a táncegyüttesnek a tagja, amellyel az énekes egy ideje már együtt dolgozik. Úgy tudjuk, a szerelmesek már együtt is élnek Gabi szentendrei házában.

Lapunk úgy értesült,

a csapat táncosai kifejezetten örülnek a nagy egymásra találásnak. Mátét és Gabit is nagyon kedvelik, és látják, mennyire feldobja őket ez a szerelem.

Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket.

Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt. Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség - mesélte egy, a csapathoz közelálló forrás, aki elmondta, a pár nagyon figyel arra, hogy kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát. - Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.

Tóth Gabi és a Fricska Forrás: Fricska/Instagram

Nemcsak a Fricsak tagjai, de a jelek szerint Máté szülei is örülnek fiuk új kapcsolatának. Gabi többször vett már rész a Papp családdal közös programon, és a közösségi oldalakon is rendszeresen fejezik ki kommentben egymás iránti szeretetüket. A Tóth család is igyekszik támogatni lányukat, de nővére, Vera a napokban vallott arról, mennyire megviseli szüleit és őt is az a sok bántás, amit Gabi kap. Ha kiutálkoztátok magatokat, tényleg hagyjátok abba, mert ez már nagyon rossz. Nem tudunk aludni sem - mondta a Tények Plusznak Vera.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről