Kamerák előtt verte meg Emiliót a felesége - videó

Tina és Emilio
Vágólapra másolva!
Emiliót seprűvel kergette a felesége, miután a zenész véletlenül összetörte a méregdrága tévéjüket – a jelenet pedig realitysorozatukba, a Drága családomba is bekerült.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Emilio és családja visszatért a képernyőre, új epizódokkal megy a Sláger TV-n a Drága családom – amelynek egyik adásában a zenésznek és a költözésben segítő barátainak sikerült elejteniük és összetörniük a család óriási, vélhetően méregdrága tévéjét. Az előzetesben nagyjából 0.20-nál látható a jelenet:

"Amikor leejtettük a tévét, először fel se fogtam. Csak fogtam a fejemet, aztán átvillant az agyamon, hogy Tina ezért ad majd nekem. Volt bennem valami halvány remény, hogy talán nem lett olyan nagy baja, de kijelzővel a kőre esett. Szilánkosra tört az egész" – mondta Emilio a műsorban.

A felesége érthető módon ideges lett, seprűvel kergette meg az énekest. "Az egész házfelújítás alatt rakosgattuk a TV-t ide-oda, vigyáztunk rá, hogy ne legyen baja. Alig vártam, hogy ez is a helyére kerüljön. Volt egy félelmem, hogy nem szabad ezt Emilióra bízni, de úgy voltam vele, lesznek itt annyian, hogy megoldják. Tévedtem,

Nem tudom mi volt vele a célom, de olyan ideges lettem, hogy csak kergettem őt. Egy szerencséje volt, a nagy futkosásban kicsit lecsúszott a nadrágja. Így végül kínomban inkább ezen nevettem, de megbékélni még jódarabig nem fogok" – magyarázta Tina.