Marsi Anikó bevallotta, miért kért bocsánatot Palik Lászlótól

Ezért nem lesz valószínűleg soha többé egy pár Marsi Anikó és Palik László
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Marsi Anikó egy interjúban többek között arról beszélt, hogy bocsánatot kért volt férjétől, Palik Lászlótól. A TV2 híradósa most azt is elárulta, mi az, ami miatt elnézést kért.
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó úgy fogalmazott nemrég, a válása után alaposan a tükörbe nézett, illetve magába és megvizsgálta, mit csinált rosszul, min kell változtatnia ahhoz, hogy boldog legyen.

Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen... Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy „két legyet ütöttem egy csapásra", nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is" – magyarázta a televíziós, aki a Mokkában azt is elárulta, miért kért bocsánatot.

Éltünk külföldön, és akkor is úgy éreztem, hogy nagyon sokat vagyok egyedül, és ezen borzalmasan sopánkodtam. Vagy mondjuk azon, hogy voltak időszakok, amikor nem volt tévés munkám. Én ettől teljesen be voltam fordulva, és Lacit hibáztattam, hogy ez miatta van. Hát, ma már nagyon nem így gondolom, mert ha felfedeztem volna már akkor is, hogy ő egy rendkívül értelmes ember, akkor meg tudtuk volna ezt beszélni másképpen" – mondta őszintén Marsi Anikó.