Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

A pornómodell Molnár Anikó szerint primitívek az őt kritizálók

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikót hidegen hagyják a beszólások, kifejtette, mit gondol azokról, akik folyamatosan kritizálják. Nem foglalkozik a bántó véleményekkel, mert minden perc pénzkiesést jelent számára. Rengeteg dolga van, és egyre több feladatban kell helytállnia.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikót éppen húsz évvel ezelőtt ismerte meg az ország. Az elmúlt két évtizedben kapott már hideget-meleget, mégis az utóbbi hét hónapban vált igazán sokak céltáblájává, amióta megcsinálta vállalkozását és felépítette OnlyFans-oldalát. Most elmondta, mit gondol valójában az internet előtt fröcsögőkről.

- Csak sajnálni tudom őket. A megnyilvánulásaikból az tükröződik, hogy nincs saját életük. Akinek van, az nem foglalkozik mással. Egyrészt nincs ideje, másrészt, ha rendben van magával, fütyül a világra – mondta Molnár Anikó, akiről már lepereg a bántás.

Molnár Anikó Forrás: Instagram

– Meg lehet szokni. Ritka, ha reagálok bármire is, mert teljesen felesleges. Ezek az emberek azt hiszik, hogy a véleményük bármit is számít. Úgy gondolják, hogy akit kritizálnak, miattuk máshogy alakítja az életét.

akik soha még csak egy légtérben sem tartózkodtak velem, semmit nem tudnak rólam. Nem haragszom rájuk - mondta a Borsnak Anikó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről