Majka a szülei elvesztéséről beszélt

Vágólapra másolva!
Majka ritkán beszél szüleiről, de amikor megteszi, az nagyon fájdalmas emlékeket idéz fel benne. Már egyikük sem él. 
Vágólapra másolva!

Az ózdi rapper legnagyobb sikereit már sem édesapja, sem édesanyja nem élhette meg. Majka a huszas évei elején veszítette el apját, édesanyját pedig 2018-ban vitte el a rák. Majka így emlékszik vissza:

Anya jött a koncertre, látta mennyi ember van ott, megélte a sikereimet, látta az unokáját. Az fáj ebben az egészben, hogy nem tudsz hova hazamenni, amikor meghalt mindkét szülő. Amikor anya meghalt, én végleg eljöttem Ózdról" – mondta a rapper a 24.hu Nincs rá szó című podcastjében, majd kitért arra is, hogy az édesapja szinte a karjaiban halt meg.

Majka édesapjával Forrás: Blikk

Infarktust kapott, és ennyi volt. Talán szép lett volna, ha 75 évesen hal meg" - mondta apja haláláról Majka, majd később hozzátette:

"Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, mennyit keresek" - mondta Majka a Húzós című műsorban.

A zenészt édesapja halála viselte meg legjobban, melyet csak fél évvel később tudott kezdeni feldolgozni.

Kicsit rá is beszéltem magam, hogy apámnak fejletlen volt a szíve, akkor biztos nekem is. Azóta meg is műtöttek kétszer, de nem volt komoly baj, szívritmuszavarom volt" - mondta Majka.

Majka sikereit az édesanyja azért még láthatta, aki egyszer meg is gyógyult a halálos kórból.

Végül össze is jött neki, nagyon küzdött, és meggyógyult ebből. Aztán tíz év után kiújult a rák. Megint kapta a kemoterápiát, minden rendben volt, aztán 2017 decemberben nem láttam hetekig, és akkor sokat romlott az állapota. Akkor tudatosult bennem, hogy közeli lesz az ő halála" – mondta Majka, aki két héttel a halála előtt találkozott utoljára az édesanyjával.

Forrás: TV2