Molnár Anikó sem hagyta szó nélkül a sikertelen énekes provokálását

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Czutor Zoltán olyan bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, mely - érthetően - felháborodást okozott, erről itt olvashat. Zalatnay Sarolta és Nagy Feró már helyre tette a kutyák ellen provokáló, sikertelen énekest, most pedig Molnár Anikó is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Az énekes a Facebook-oldalán mindenkit arra biztatott, hogy szilveszterkor durrogtassák a petárdákat, hiszen megérdemlik azok, akik kutyát tartanak. Molnár Anikó nagy kutyabarát és a Ripostnak részletesen ki is fejtette véleményét a zenészről.

Forrás: Molnár Anikó/Facebook

"Gratulálok Czutor Zoltánnak! Hihetetlen, hogy én mindig felnéztem rá és azt gondoltam, hogy egy olyan férfi, akinek hat gyermeke van, csak jó ember lehet. Most viszont azt kell mondjam, hogy nagyot csalódtam benne és csak bizakodom, hogy a gyerekeinek nem ezt az „értékrendet" adja tovább. Még egy gondolat: ha véletlenül be volt csiccsentve Zoli, amikor ezt kiírta, sajnos az sem mentség. A bíróságon sem mentik fel a gyilkost, csak mert épp nem volt józan, amikor a bűntényt elkövette" - mondta Anikó.