Óriási bulira készül Nagy Feró és a Beatrice

Augusztus 20. - Retro Tabán  
 Beatrice - Nagy Feró koncert, Nagy Feró és a Beatrice lép fel a Szent István-napi programsorozathoz kapcsolódó Retro Tabán koncerten 2022. augusztus 18-án.
Vágólapra másolva!
Nagyszabású koncerttel készül fennállásának 45. évfordulójára a Beatrice, Nagy Feró most el is mondta a részleteket.
Vágólapra másolva!

Nagy Feró a napokban lett 77 éves, zenekara, a Beatrice pedig fennállásának 45. évfordulójára készül idén: decemberben az MVM Dome-ban adnak nagykoncertet, ahol még világsztár vendégek is felléphetnek.

Nagy Feró és a Beatrice a színpadon Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Eredetileg úgy terveztük, hogy áprilisban csinálunk egy bulit, de a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés. Egy vállalkozó barátomnak az ötlete, csináljuk meg az MVM Dome-ban, ami több mint tízezer ember befogadására is alkalmas. Átrágtuk ezt a gondolatot, és azonnal belevágtunk a szervezésbe. Egyelőre az előkészületek zajlanak, rengeteg munka vár ránk, mire mindent összerakunk. Most azt igyekszünk összeállítani, milyen exkluzív, akár világhírű vendégeket hívjunk meg. December 9-re tűztük ki az időpontot, és egy nagyszabású eseményt szeretnénk megvalósítani. Olyan fogunk csinálni, amilyen még az én életemben soha nem volt" – mondta Nagy Feró a Borsnak.