Rajongók hívták ki a rendőrséget a folyton meztelenkedő Britney Spearsre

Britney Spears meztelenül
Vágólapra másolva!
Egyre több a gyanús és kellemetlen szituáció Britney Spears körül, aki legutóbb egy étteremben rendezett jelenetet, amiért a férje is faképnél hagyta. Az énekesnőtől már nem meglepő, hogy furcsa, meztelen és értelmezhetetlen felvételekkel jelentkezik közösségi oldalán, viszont sokan nagyon aggódnak a mentális egészsége miatt. Most újra nyomtalanul eltűnt a közösségi médiából, miután rajongói kihívták a rendőrséget az énekesnő otthonához.
Vágólapra másolva!

A beszámolók szerint többen aggódni kezdtek Britney Spears egészségéért, amikor váratlanul újra elsötétültek közösségi oldalai, ezért kérték a helyi rendőrséget, hogy szálljanak ki az énekesnő otthonához és nézzék meg, hogy jól érzi-e magát, nem esett-e komolyabb baja.

A rendőrség eleget tett a kérésnek és maguk ellenőrizték le Spears állapotát, majd mindenkit megnyugtattak, hogy nem sérült meg, nem esett baja.

Megerősíthetem, hogy valóban érkeztek hívások a központba ezzel kapcsoaltban és megerősítem, hogy nem találtunk arra utaló jeleket, hogy Britney Spears bármilyen sérülést szenvedett volna vagy bármilyen veszélyben lenne" - mondta a helyi rendőrség szóvivője az esetet követően.

Az ellenőrzés után Britney Spears Instagram-oldala teljesen eltűnt a közösségi médiából, egyelőre nem tudni, miért dönthetett így - írja az OK! magazin.

Britney Spears egyik őrült húzása, amikor saját magával házasodott össze Forrás: Instagram/Britney Spears