Szerelmi életéről beszélt Kelemen Anna

Kelemen Anna
Vágólapra másolva!
Az egykori pornószínésznő keveset oszt meg magánéletéről és azzal kapcsolatos terveiről, most mégis kivételt tett és elárulta van-e jelenleg valakije, illetve tervez-e családot alapítani a későbbiekben. 
Vágólapra másolva!

A 35 év körüli Kelemen Anna meglepő és súlyos döntéseket hozott magánéletével kapcsolatban, ugyanis még mindig egyedülálló és ezen nem is tervez mostanában változtatni. Elmondása szerint így érzi jól magát a bőrében és az ötéves terveiben nincs benne a családalapítás sem.

Igaz, az eddigi tapasztalatom az, hogy nem tudnak elvinni az érzelmek. Igaz, huszonévesen volt egy olyan hatalmas szerelmi csalódásom, hogy akkor megfogadtam, senkit nem fogok már szeretni. Lehet ebből is következik, hogy nem akarok gyereket, lemondtam az anyaságról!" - mondta határozottan Kelemen Anna, aki most úgy gondolja, hogy neki mást rendelt a sors.

Persze, fontos a család, de nem mindenáron! Egyszerűen vannak olyanok, akiknek nem ez az útja. Na én pont ilyen vagyok. Persze sosem jelenthetem ki ezer százalékkal, hogy sosem lesz. De az biztos, hogy nincs benne a következő öt éves tervemben" - idézi a Bors Kelemen Annát, aki azért mégsem zárta ki teljesen a családalapítás lehetőségét az életéből.