Mégsem házasodik Szűcs Judith

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Az énekesnő már tizennégy éve van együtt a tőle nyolc évvel fiatalabb, lett származású párjával, akit azóta gondosan rejteget a nyilvánosság elől. Szűcs Judith és párja már többször elhalasztották az esküvőt rajtuk kívül álló okok miatt, most elárulta, hogy a jövőben lát-e esélyt arra, hogy mégis megtartják a nagy napot.
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith idén tölti be a hetvenedik évét és egyben pályájának ötvenedik évfordulóját is ünnepli, bár azt még nem tudja pontosan, hogyan készüljön rá. Abban biztos, hogy az félévszázados jubileumot a közönséggel ünnepli, hiszen nagyon jól esik neki, hogy a mai napig ennyien kíváncsiak rá. A születésnapjára kevésbé konkrét elképzelései vannak, viszont úgy tűnik, az elmaradt esküvőjét sem idén pótolja.

Szűcs Judith idén tölti a hetvenet Forrás: FEM3

Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön? Viszonylag későn találtunk egymásra, de megérte rá várnom. Imádják egymást a lányommal, nekem ez a legfontosabb, és nagyon régóta vágytam már rá, hogy igazi, kerek családban élhessek. Most végre ez megadatott" - mondta a Blikknek az énekesnő, aki úgy érzi, minden rendben a magánéletében és már nem a papíron múlik, hogy párjával együtt maradnak-e.

Szűcs a titokzatos férfiről annyit elárult, hogy sorsszerűnek tartja kapcsolatukat, ugyanis éveken keresztül kerülgették egymást, csak a véletlenen múlt, hogy nem találkoztak már sokkal hamarabb.

Sőt, azt is elmesélte, hogy régóta ismerte a dalaimat és a hangomat, csak épp nem tudta, hogy én vagyok az. Annyit azért elmondhatok, sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, imádom azt, hogy feltétel nélkül szeret. A családunkat ráadásul már bővítettük is, öt éve befogadtunk egy kutyatestvérpárt, ami nemcsak hatalmas öröm, de nagy felelősség is" - mesélte Szűcs Judith, aki most úgy érzi, kerek az élete és nem szeretne változtatni jelenleg semmin.

Szűcs Judith Fotó: Szűcs Judith