Váratlan fordulat Árpa Attila drogügyében

Árpa Attila, Bachelor,A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, a hét elején hoztak ítéletet Árpa Attila drogügyében, melyben az ellene hozott vádpontokban bűnösnek találta őt a bíróság. Az öt gyanúsítottból egy elsőrendű és további négy másodrendű vádlottja volt az ügynek, köztük a színész is, akiket drogbirtoklás miatt pénzbüntetésre ítélt a bíróság, míg az elsőrendű vádlott letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon. Az érintettek azt hitték, itt véget ért a per, majd váratlan fordulat történt az ügyben.
Vágólapra másolva!

Az egykori Nagy Ő még viccelődve nyilatkozott a tárgyalás kezdete előtt, majd egyre kevesebb kedve volt ezen élcelődni, amikor tapasztalta, hogy komoly bajba is kerülhet a drogbirtoklás miatt. Az ítélet után kissé fellélegzett, bár nem találta igazságosnak a rá kirótt büntetést.

Nincs ellenem semmiféle tárgyi bizonyíték, életemben nem kereskedtem kábítószerrel, azt pedig, hogy fogyasztottam, sosem tagadtam. (...) Bárki is szeretne annak beállítani, nem én vagyok a magyar Pablo Escobar" - mondta korábban a Borsnak Árpa Attila, aki úgy érezte, hogy túlságosan szigorúak vele szemben.

Az ítélet hirdetés után három nappal az ügyészség úgy döntött, hogy súlyosbításért fellebbez, nem fogadja el az elsőfokú ítéletet, a hír hallatán pedig Árpa ügyvédje is benyújtotta a fellebbezést, ez azt jelenti, hogy nincs vége, a per folytatódik.

Persze, a hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam! Eleve azt kérdezem: hogy lehet kábítószer birtoklásért elítélni, ha nem is volt nálam fizikailag semmi? A fogyasztást sosem tagadtam. Meg fogom várni, mi sül ki ebből az egészből, de azt már most megígérhetem, hogy nem hagyom magam. Elég volt. Feljelentést fogok tenni hivatali visszaélés és elfogultság miatt" - mondta dühösen a lap megkeresésére Árpa, aki reméli, mielőbb pontot tehet az ügy végére.

Árpa Attila Forrás: TV2