Újabb botrány a Fekete Vonat körül: a munkásszállón élő zenész pénzt csalt ki a követőitől

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
Alig ült el a Fekete Vonat Aréna-koncertje körüli botrány, máris újabb gyanús dolog történt a feloszlott zenekar egyik tagjával. A munkásszállón élő Fehér Tibor "Beat" az ígért, előre fizetős koncertjét hirtelen lemondta, ezzel sokakat anyagilag megkárosított, ugyanis pénzükért cserébe nem kaptak semmit. A dühös érdeklődők most követelik vissza a pénzüket a zenésztől, aki azóta sem adott magyarázatot a történtekre.
Vágólapra másolva!

Nagy szüksége lehetett a pénzre a Fekete Vonat sztárjának, ugyanis előre kért pénzt a Valentin-napra tervezett online koncertjéért, melyet végül lemondott. Sokan támogatni akarták a szorult helyzetben lévő zenészt, ezért előre elutalták számára a koncert árát, melyről azóta sem kaptak információt, hogy mikor kerül megrendezésre.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei, majd gyorsan fel is oszlottak Forrás: L.L. Junior Instagram

Korábban Beat úgy nyilatkozott, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a koncertet, ugyanis szerinte a zene mindenkié, ezért becsületkasszát akart indítani azoknak, akik úgy gondolják, hogy valamilyen formában támogatnák a szólókarrierjét. Később viszont már előre fizetőssé tette az eseményt, majd azt állította, hogy nem áll rendelkezésére elég pénz ahhoz, hogy megtartsa a koncertet.

"Február 14... Valentin-nap. Ami jó hír továbbra is a szerelmeteseknek. Nekem pedig sajnos annyira nem jó...

Remélem, ti is így halljátok majd... nemsoká" - írta Facebook-bejegyzésében Fehért Tibor "Beat", ami alatt egyre több dühös komment jelenik meg.

Nem volt megemlítve, hogy feltételei vannak egy online koncertnek. Ez szégyen. Előre amúgy sem szokás az ilyenért fizetni, mégis kivételt tettem. Add le a koncertet, és aki akar, majd utólag fizet érte... Ez, így jelen formájában nem volt korrekt" - írta az egyik érdeklődő, akihez többen is csatlakoztak magyarázatot követelve a történtekre.

Fehér Tibor Beat Forrás: Fehér Tibor Facebook