Elvesztette a pert, de nem akar 25,5 millió forintot fizetni Nótár Mary

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Nótár Mary elvesztette az ellene indított polgári pert, ezért 25,5 millió forintot kell fizetnie a volt kiadójának, a Skyforce-nak.
Vágólapra másolva!

Nótár Mary és egykori kiadója között 2016. augusztusában romlott meg végleg a kapcsolat egy elszámolási vita miatt; állítólag saját fellépéseinek szerződését nem mutatták meg, neki, és a pénzátvételét is a háta mögött rendezték.

Ekkor az énekesnő ügyvédet fogadott, aki szerződésmódosítást javasolt. Egykori kollégái ezt el is fogadták, így az énekesnő 2016 szeptemberében személyesen ment el volt menedzsere házához ez ügyben, de az este nem várt fordulatot vett és kiabálásba torkollott: az énekesnő ekkor közölte, hogy hosszú évek óta tartó együttműködésüknek vége.

Forrás: Nótár Mary/Instagram

Állítólag ekkor megrángatták, bezárták a szobába, nem engedték ki. Noha a szörnyűség csak negyedóráig tartott, Nótár Mary szerint örökkévalóságnak tűnt - hosszabban az ügyről itt olvashat.

A felek - Mary kiszabadulása után - nem álltak szóba egymással, a kiadó letiltatta az összes dalát a YouTube zenei megosztón, és oda-vissza beperelték egymást.

Indult egy polgári per, elmaradt haszon, illetve, hogy jogos, vagy jogszerűtlen volt a szerződés felbontása, illetve indult egy büntetőper is, a személyi szabadság megsértése miatt. Ez utóbbit, vagyis a büntető pert Nótár Mary megnyerte, a bíróság bizonyítottnak látta, hogy az énekesnőt tényleg fizikailag kényszerítették azon az estén a maradásra.

Bár most másodfokon a kiadó nyerte meg a pert, elmaradt haszon címén és Marynek kellene fizetnie 25,5 millió forintot,

az énekesnőnek még van egy jogorvoslati lehetősége, amivel természetesen élni is fog.

– kezdte a megszólalását Nótár Mary.

Van még egy lehetőségem, a Kúriához fordulok, a védekezésem pedig erre az imént elhangzott tényre alapozom. Biztos vagyok az igazamban, és fáradhatatlanul küzdök érte" - mondta a Ripostnak.