Váratlan fordulat Király Viktorék házassági drámájában

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Király Viktor elárulta, hogy mélypontra került a házassága Király-Virág Anitával, aki állítólag el is költözött a közös otthonukból és kisfiukat is magával vitte. Egyelőre nem sokat tudni a válság okairól, de az a hír járja, hogy az Ázsia Expressz vert végleg éket kettejük közé. A házaspár egyelőre nem akar többet elárulni, ezért is meglepő Király Viktor legutóbbi lépése.
Vágólapra másolva!

Király Viktor maga mondta el a Tények Plusznak, hogy valóban válságban a házassága, de igyekeznek helyrehozni azt. Elmondta, hogy mindkettejük számára kisfiuk boldogsága az első, ezt tartják szem előtt és kérte a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel nem szeretne több részletet megosztani.

Most mégis nyilvánosan tett egy lépést felesége irányába, úgy tűnik, hogy így próbálja békíteni Király-Virág Anitát, aki egyébként remek formában van és ezt nem is vonakodik megmutatni közösségi oldalán. Az énekes sem tudott elmenni szó nélkül felesége legújabb fotói mellett, így szerelmes üzenetet írt egy hozzászólásban, melyben megdícsérte a külsejét és azt is kiemelte, hogy milyen szuper édesanya.

- azaz szuper modell és szuper édesanya, írta Király Viktor a felesége legújabb fotóihoz, melyeket a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Király Viktor és Anita Forrás: Instagram