Kevés férfi próbálkozik milliárdos férje után Csősz Boginál

Csősz Bogi
Vágólapra másolva!
A férfiak körülöttem érzik azt, hogy mi nálam a szint - mondta a színésznő, aki tavaly vált el Törökország egyik leggazdagabb vállalkozójától. 
Vágólapra másolva!

"Ha kikapcsolódásról van szó, akkor azt nem a digitális világban keresem. Ami kikapcsol, az egyébként a természet és a sok, természetben történő sportolás. Mesterbúvár vagyok és snowboardozom. Minden olyan dolog szórakoztat, ami lekapcsol a mobiltelefonról. Nagyon szeretem az innovatív dolgokat és a tudományt, de minden, ami ki tud kapcsolni, az nem ehhez kapcsolódik" - nyilatkozta Csősz Bogi, aki tavaly nyáron vált el török férjétől, és bár már készen áll egy új kapcsolatra, nem keresi kényszeresen az igazit.

Csősz Bogi Forrás: Csősz Bogi/Instagram

"Az a jó, hogy szerintem van egy stílusom, ami miatt nem igazán próbálkoznak olyan gyorsan nálam a pasik. Mindig van egy szűrő, és ebből én profitálok is, hiszen nem dömping van felém.

Egyébként minden szempontból nyitott szemmel járok, mert ilyen típusú ember vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy minden ilyen jellegű dolgot érdemes a sorsra bízni. Hiszek abban, hogy az univerzumban történnek olyan események, amelyek előre meg vannak írva, vagyis meg kell történniük. Én nem forszírozom a kapcsolat lehetőségét, csak hagyom, hogy történjenek az események" – mondta a Borsnak.