Hamarosan bíróság elé áll Szorcsik Viki

Szorcsik Viki, Farm VIP
Vágólapra másolva!
A tavalyi év egyik legemlékezetesebb nyilvános vitája kétségkívül Szorcsik Viki és a volt exatlonista, Mischinger Péter nevéhez fűződik, melynek hamarosan a bíróság tehet pontot a végére. A Farm VIP két játékosának nézeteltérése még a műsorban kezdődött, amikor csúnyán összevesztek és ordítoztak egymással, majd ez odáig fajult, hogy hamarosan a bíróságon kell szembe nézniük egymással.
Vágólapra másolva!

Szorcsik és Mischinger nem tudtak megegyezni abban, hogy kinek volt igaza a farmon történtekkor, amikor a színésznő azt sugallta, hogy félt, a volt exatlonista képes lett volna őt fizikálisan is bántalmazni. A történet érdekessége, hogy a vita után hónapokkal később vesztek igazán össze, amikor Mischinger megtudta, miket mondott a háta mögött Szorcsik és ennek negatív hatásait tapasztalta munkájában és magánéletében egyaránt.

Mischinger nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Szorcsik Vikit, mert úgy gondolta, hogy aljas rágalom egykori csapattársától, hogy azt állította, Mischinger képes lett volna megütni egy nőt. A színésznő hajthatatlan volt, nem kért elnézést és nem vonta vissza ezt az állítását, így Mischinger Péter rágalmazási pert indított ellene.

Az egykori exatlonista elmondta, hogy hamarosan elkezdődhet a tárgyalás a bíróságon, már egy hivatalos értesítést is kapott erről.

Az ügy tehát polgári perré nőtte ki magát. Amint jön a bírói megkeresés, mind a kettőnknek részt kell vennünk a meghallgatáson az ügyvédeink kíséretében. A műsor sajtótájékoztatója óta nem találkoztunk, most viszont muszáj lesz egymás szemébe néznünk. Egyelőre nem készülök erre, amíg nincs konkrét időpont, próbálom ezt az egész ügyet kizárni az életemből" - mondta a Blikknek Mischinger Péter, aki szeretné tisztázni a nevét a nyilvánosság előtt és bebizonyítani, hogy alaptalanul vádolta meg Szorcsik Viki.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2