Ennek köszönheti Pataki Ági, hogy sosem kellett küzdenie

Pataki Ági Galmour-gála 2017 Woman of the Year 2017
Vágólapra másolva!
Pataki Ági elmondta, szerinte mit jelent nőnek lenni és számára mit jelentett karrierje csúcsán. Pataki húszéves kora óta él külsejéből, ami szerinte sok előnnyel járt számára. A modell ritkán beszél magánéletéről és párjáról, most azonban kivételt tett.
Vágólapra másolva!

Pataki Ági visszatekintve múltjára nem bánt meg semmit, sőt úgy gondolja, hogy kiváltságos helyzete volt az életben. Szerinte nehéz manapság nőként boldogulni, viszont ha valaki szép, könnyebben érhet el sikereket.

Pataki Ági 1970-ben Forrás: Fortepan / Bauer Sándor

Jelenleg is azért adok interjút, mert húszéves koromtól a külsőmből éltem, soha nem kellett betagozódnom sehová, hiszen mindig szabadúszó voltam, a saját karrieremet, üzleteimet építettem. Bár én nem érzem a hátrányát, hogy nő vagyok, ettől még láttam, hogy mások nem így vannak ezzel. Ha nyitott szemmel jár az ember a világban, tapasztalhatja, hogy a nőknek sokkal inkább meg kell küzdeniük a céljaikért" – idézi a Blikk Pataki Ági szavait, aki hozzátette, hogy szerinte egy nőnek a legfontosabb, hogy ne legyen kiszolgáltatott, ha úgy hozza az élet a saját lábán is meg tudjon állni.

Pataki Ági elmondta, hogy nem várja el a férfiaktól, hogy nőnapon különös figyelmet szenteljenek neki, sőt egyébként sincsenek nagy elvárásai, de az alapvető tisztelet és az udvariasság számára nagyon fontos.

"Lehet, hogy a koromból adódik, de azt, hogy a férfiak előre engedjenek az ajtóban – érdekes módon – elvárom. Ám hogy a kabátomat feladják, azzal bíbelődjenek, azt nem. Fel tudok öltözni egyedül is" - jelentette ki a modell, aki már régóta él boldog házasságban Kovács Gábor producerrel.

Persze, a nagyobb dolgokban egyetértünk, és együtt megyünk az úton, de az mindig érdekes, hogy egymás számára kicsit kiszámíthatatlanok, kicsit mások vagyunk. Gábornak ráadásul isteni humora van, ami szerintem elengedhetetlen az életben. Úgy szoktam mondani: nálunk neki van humora, nekem meg humorérzékem hozzá" - árulta el házasságukról Pataki Ági.

Pataki Ági 2017-ben Fotó: Polyák Attila/Origo