Megszólalt a válóperéről L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior a Dominikai Köztársaságból üzent, frissen elindult válóperéről írt egy Instagram-sztoriban.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior egy Instagram-sztoriban reagált a válófélben lévő felesége, Körtvélyessy Kinga nyilatkozatára, aki a szerdán indult válóperük kapcsán azt mondta, izgul az élete hátralevő része miatt, hogy mi lesz vele ez után.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior Instagram

"Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék... A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én itt kint dolgozok, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon.

de az, hogy havi 250.000 forintos (!) gyerektartás-igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!" – írta L.L. Junior, aki épp az új barátnőjével, Dárdai Blankával van a Dominikai Köztársaságban, ezért nem tudott megjelenni a válóperes tárgyaláson.