Így alázza G.w.M a volt feleségét - és a volt feleség Kulcsár Edinát

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Hiába mentek szét, G.w.M. és Nagy Melanie között folyamatosan megy az adok-kapok. Rengeteg magyar sztár üzent nyilvánosan volt párjának a szakítás után, nem mindenkinek sikerül békésen zárni a közös múltat. Korábban többek közt Tóth Andi és Szabó Ádám szakítása, valamint Vasvári Vivien legutóbbi válása sem volt túlságosan csendes. Hogy miről szólnak valójában ezek az üzenetek, és miért szidhatják egymást nyilvánosan az egykori szerelmesek, arról Fenyves Tamás pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Fenyves Tamás pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus az Origónak azt mondta, az üzenetek többnyire nehéz kapcsolati dolgokról szólnak, lezáratlanság van bennük.

Rengeteg érzelem, rengeteg vihar van, amit a felek még nem dolgoztak fel, és amit a kapcsolat megváltozása hozott. Egy új kapcsolat igénye, a régi elvesztése, mindkettőben benne van a veszteség. Az „el kellett mennem" vagy az „elhagytál", ezek mind veszteség pozíciók, és az ember magában kényszerül megoldani a problémákat. Várhatná a másiktól, hogy feloldja számára: vagy bocsánatkéréssel vagy jóvátétellel, de ez nem mindig megvalósítható, nehezen vagy egyáltalán nem megy" – mondta a szakember a megkeresésünkre.

Különösen nehéz azoknak, akik reflektorfényben élnek, hiszen nem tudják nyugalomban vagy a szeretteik között megoldani a problémát. Ez a közszerepléssel jár, de eleinte erre nem gondol senki. Az apróbetűs rész nem látható, olyan ez, mint a gyereknevelés. Nem lehet rá felkészülni" – zárta Fenyves Tamás.

G.w.M. és Nagy Melanie

Már egy éve hangos a sajtó G.w.M. és Nagy Melanie, illetve Csuti és Kulcsár Edina szakítása miatt. Időközben G.w.M. elvette feleségül Edinát, aki azóta már Varga Edina és közös babájukat várják. A nagy nap azonban nem maradt szó nélkül, Melanie egy jelzésértékű fotót tett ki közösségi oldalára, amin fogja a gyereke kezét. Azzal a felirattal: „kéz a kézben".

Forrás: G.w.M/Instagram

Hiába szül hamarosan Edina, folyamatosan megy az adok-kapok. Legutóbb az volt a téma, G.w.M. miért nem vette el Melanie-t. A férfi állította, nem állt szándékában, Melanie az esküvő helyett egy Mercedest választott.

Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben egy, majd két gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. Sokan ragadnak benne egy rossz, kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt! Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget sajnos..

De csak mert érdekelt, mi a válasz! Hát, azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek...Tudnék én mesélni, hozzáteszem, az igazi okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem nem is kell, hogy erre sor kerüljön" – írta G.w.M a napokban a volt párjáról.

A nő szerint azonban, tervezték az esküvőt, de nem volt rá egyelőre pénzük. Közösségi oldalán, Instagram-sztoriban meghirdette autóját.

Forrás: Nagy Melanie/Instagram

Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk" – írta néhány nappal később. Úgy fogalmazott: „kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban". A Ripost megkereste Melaniet volt párja posztja után, aki rövidre zárta a dolgot:

– mondta G.w.M. egykori kedvese, a nyilvános veszekedéseiknek pedig valószínűleg ezzel nincs vége.

A cikk folytatásáért lapozzon!