Újabb koncertre készül a magát gyógyíthatatlan betegnek mondó Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos
Metropol
Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, elutasította a bíróság Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét, börtönbe kell vonulnia. az áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen börtönbüntetésre ítélt mulatós zenésznek eredetileg február 15-én kellett volna bevonulnia, de egészségügyi okok miatt halasztást kért. A zenész hiába hivatkozott gyógyíthatatlan betegségre, az ügyészségi igazságügyi orvosszakértő szerint fizikailag alkalmas a börtönéletre. Lagzi Lajcsi nemsokára megkaphatja a behívóját, hogy megkezdje a 3 és fél éves börtönbüntetését.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi még nem kapta meg az új behívóját, de bizton számíthat rá, hogy hamarosan véget ér a szabad élete, és az elkövetkezendő időszakot börtönben mögött tölti. Az utolsó szabad heteiben interjúkat ad, és újabb koncetre készül, miközben azt mondja magáról, hogy gyógyíthatatlan beteg.

"Én nem megúszni akarom a börtönt, rendezni akarom ezt az ügyet.

De azért nem a pokolba megyek, hanem oda, ahonnan vissza lehet jönni. De ha valami miatt kapok egy olyan rohamot, amit nem élek túl, akkor onnan nem lehet visszajönni. Ezt kell majd mérlegelnie annak, aki dönt arról, aki dönt felőlem" - magyarázta Lagzi Lajcsi, akinek jó ideje senki nem hisz, a kommentelők is csak röhögnek rajta.

Galambos Lajos Forrás: Metropol

A trombitás csütörtökön egy rádióműsorban magyarázkodott, miután kiderült, hogy a bíróság szerint nyugodtan börtönbe vonulhat, ott megfelelő egészségügyi személyzet felügyeli majd az állapotát. Ezt Lajcsi természetesen vitatja.

"Be fogom bizonyítani az igazamat! Bele őrülök, bele hülyülök, de akkor is. Még van olyan lehetőség, hogy perújítás, Strasbourg meg Alkotmánybíróság... Nem akarom az ügyet ragozni, mert olyan furcsa lenne, hogy magyarázkodok, csak annyit akarok mondani, hogy ennek az ügynek nincs vége" - mondta.

Míg betegnek vallja magát, több koncertet is adott és mint a Bors írja, a hétvégén is lesz egy fellépése. "A hétvégén Tatabányán leszünk, nőnapi bulin" - árulta el, hozzátéve, hogy a gázsit is elfogadja.