Ezt gondolja a szakértő Tóth Andi drámai döntéséről

Sztárban Sztár, Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi megdöbbentő bejelentést tett egy hosszú Instagram-videóban: visszavonul, végleg felhagy az énekléssel. Sokan nem tudják szó nélkül hagyni Tóth Andi videóját, pár óra alatt elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a bejegyzése alatt. Rengeteg kommentelő csalódottan, de megértően reagált az énekesnő vallomására, és Szikora Róbert is elmondta a gondolatait. A témában most Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus is megszólalt.
Vágólapra másolva!

"Nem egy vidám beszélgetés lesz ez a mostani... Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van" – kezdte Tóth Andi jó félórás Instagram-videóját, amelyben elárulta: egy több hónapja meghozott döntésről van szó.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint az énekesnőnek most elsősorban időre van szüksége, hogy megélhesse a lezárást. Emellett rá kell jönnie arra is, hogy ő maga is értékes és értéket képvisel.

Fontos azonban leszögezni, hogy egy ilyesfajta döntés óriási bátorságra vall... Főként, hogy az illető a nyilvánosság előtt is vállalta mindezt. Hosszú út vár rá, de fontos megtapasztalnia és megélnie, hogy értékes ő maga, és az is, amit csinál" - mondta a Borsnak a szakértő.