Szülei korai haláláról beszélt Vincze Lilla

Vincze Lilla, A Dal 2021
Vágólapra másolva!
Édesapjával töltött utolsó közös estéjükön a csillagokat nézve ábrándoztak és szőtték jövőbeli terveiket – mesélte Vincze Lilla eMeRTon-díjas énekesnő, aki mindössze 16 éves volt, mikor árván maradt bátyjával. Az előadóművész a Ridikülben beszélt élete azon szakaszáról, mikor elvesztette szüleit.
Vágólapra másolva!

Hamar kellett felnőtté válnia az énekesnőnek, ugyanis nagyon fiatalon maradt magára szülei elvesztése után, csak bátyjával számíthattak egymásra.

„Mindig titokzatosan háttérbe toltam ezt a témát, szándékosan. Finoman lehet erről beszélni, hogy egy picit jobban megértsék az emberek, hogy mitől működöm úgy ahogy, mi az a csomag, amit viszek 11 éves korom óta. A szüleimmel töltött idő nagyon meghatározó volt számomra, testvéremmel annyi szeretetet kaptunk tőlük, amely erős útravalóul szolgált az életben" – mondta a Ridikül műsorvezetőjének, Dióssy Klárinak azzal kapcsolatban, hogy miért döntött úgy, mesél a műsorban szülei elvesztéséről.

– idézte fel a tragikus nap előtti boldog pillanatokat Vincze Lilla.

„Másnap, szombaton szenvedett autóbalesetet vétlenül, utasként, munka közben. Édesanyám nem tudta feldolgozni halálát, és egy évre rá őt is elvesztettük" – mondta az énekesnő. Az árván maradt testvéreket ezután az anyai nagymama nevelte évekig, ám a terhet az ő szíve, lelke sem bírta. Vincze Lilla ekkor 16, bátyja 19 éves volt, aki ekkortól gondoskodott róla.

Az énekesnő sokat köszönhet szüleinek, nagymamájának és testvérének is. A bátyja és közte lévő különleges kapcsolatról megható és kedves történeteket is elmesélt a Ridikülben.

Az énekesnő szülei elvesztésének fájó emlékét idézte fel Forrás: Tokebela.Hu

A teljes adás a MédiaKlikk oldalán nézhető vissza.