Bódi Csaba elmondta, mi történt miután belerohantak a porfelhőbe

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, Bódi Csabiék is életveszélybe kerültek az M1-es autópályán később tömegbalesetet okozó porfelhő miatt. Az énekes most a Borsnak beszélt arról, milyen érzés volt belefutni a gomolygó semmibe.
Vágólapra másolva!

Olyan volt,

- mondta a lapnak Bódi Csabi, aki saját bevallása szerint sosem látott még ehhez foghatót.

Én kora délután ültem autóba, az első bulimra mentünk az M3-as autópályán Füzesgyarmat felé. Már az óriási szélvihar is aggasztó volt, aztán egyszer csak jött a feketeleves. Körülbelül 500-600 méter volt a látótávolság, mikor észrevettük a porfelhőt előttünk. Azonnal lassítottam, mert azon túl már semmi sem látszódott. 60-nal gurulhattunk át rajta, ekkor már a látási viszonyok a minimumra csökkentek.

Az volt a szerencsénk, hogy a körülöttünk lévő autósok is hasonlóan cselekedtek, mint mi,

de elég lett volna egy apró figyelmetlenség, vagy hiba, és máris megtörténik a baj - mesélte a népszerű zenész, aki férfiasan bevallotta, bizony elfogta a félelem.

Furcsa, de inkább durva érzések fogtak el abban a pillanatban. Egy különös félelem is volt bennünk, hiszen itt tényleg a másodperc törtrésze alatt meglett volna a baj. Pont, ahogy az M1-es autópályán... - tette hozzá Csabi.