Csuti mindent elmondott az új kapcsolatáról

Csuti
Vágólapra másolva!
Csuti a jelenlegi párkapcsolatáról mesélt, azt is elárulta, hogy miként tudta meghódítani a több mint tíz évvel fiatalabb Biankát.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina volt férje, Csuti egy ideje a 26 éves Biankával van együtt, nemrég tértek haza a nyaralásukról a Dominikai Köztársaságból, ahol még jobban megismerték egymást. A kapcsolat szilárdulni látszik, Csuti erről és a kezdetekről mesélt egy friss interjúban.

Csuti Forrás: Frizbi TV

"Sokáig ismerkedtünk. Hihetetlenül tetszett Bianka, az eddig megszokott kommunikáció eszközeivel udvaroltam neki, de hamar szembesültem azzal, hogy ő máshogy működik. Előfordult, hogy üzentem neki reggel, és egy napig nem válaszolt. Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért.

Elfoglalt ő is, fitneszedző, a diplomája megszerzése után pedig vezetést és szervezést tanul mesterfokon" – mondta a Hot! magazinnak.

"Figyelünk a másikra, és támogatjuk egymást minden téren. Csak néhány hónapja vagyunk együtt, de mindent simán megoldunk, mert sokat beszélgetünk. Egyre szorosabb a kapcsolatunk, de nem sietünk el semmit. A gyerekeimmel még nem találkozott, fokozatosan haladunk" – tette hozzá.