Meztelen felvétel kerülhet elő Sydney van den Boschról

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, ma este kezdődik a TV2 új vetélkedője, Till Attila vezetésével. Az első vendégek között köszönti Sydney van den Boscht, aki egy nagy titkot is elárul a műsorban. A Szerencsekerék háziasszonya a kamerák előtt vallotta be, hogy készült már róla meztelen videó.
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch is elfogadta Tilla felkérését az Ütős ötös című vetélkedőben való részvételre, melynek fődíja akár tízmilló forint is lehet. A műsor játékosai hazai sztárok lesznek és öt fős csapatokban próbálnak rájönni arra, vajon egy-egy kérdésnél mi a többség véleménye.

Erős kezdést ígér már az első adás beharangozó videója is, melyben Sydney van den Bosch elárulja, hogy létezik egy kompromittáló felvétel róla és egyik barátnőjéről, akivel meztelenül láthatók a videón és attól tart, hogy ez a felvétel valaha is kiszivároghat róluk.


– vallotta be az influenszer a kínos történetet Till Attilának, aki erre feltette a legfontosabb kérdést.

"És az miért baj? Nem voltatok felöltözve?" - kérdezte Till Attila, melyre Sydney van den Bosch és az adásban szintén részvevő barátnője helyeslő választ adtak.

Till Attila erre nem nyugtatta meg a hölgyeket, hanem elképzelte, hogy a felvétel azóta az interneten keringhet, mire a lányok azt felelték, hogy lehetséges, de ők még nem futottak bele.