Kiderült, melyik TV2-es sztárért rajong Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Testvérével, Sámuellel úgy döntöttek, megleckéztetik a szüleiket. Erről is beszélt, és azt is elárulta, melyik híres magyar zenészre vágyott mindig is.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna a TV2 Ütős Ötös című műsorában egy új formációval debütált. Egy régi vágya vált valóra azzal, hogy bevehette a Sztárban Sztár zsűritagját a zenekarába. "A Papp Szabira miért volt szükséged Anna?" – kérdezte az énekesnőt Tilla.

Kellett egy új bandát csinálnom, amibe a Szabika végre el tud jönni" – felelte nevetve az Anna and the Barbies frontembere, aki azt is elárulta, otthon milyen ő valójában.

Pásztor Anna Forrás: Sinco

Engem beteszel egy sarokba és ottmaradok reggelig. Néha csinálok egy kis kaját" - mesélte. Az énekesnő testvére is benne van az Ütős Ötösben, ahogy a zenekarban is alapító tag. Sámuellel testvérként is egy húron pendültek, egy vicces történetet meséltek el a TV2 stúdiójában.

Volt egy nagypapa bőröndünk, beleraktunk elemózsiát, a kedvenc játékainkat, és elmentünk a nádasba, megszöktünk otthonról" – mondta Anna, aki azt is elárulta, túl sokáig nem bírták szüleik nélkül.

Hazamentünk, most már elég lecke lesz a szülőknek, és észre sem vették, hogy elmentünk" – mesélte az énekesnő. Hogy mit mondott Sámuel a testvéréről és mit szól Papp Szabi az új felálláshoz, kiderül hamarosan a TV2-n.