A válásáról beszélt Schell Judit

Schell Judit
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Schell Judit pár évvel ezelőtt vált el férjétől, Schmied Zoltántól, akitől két gyereke is született. Egy ismerős korábban azt állította, harmadik fél miatt ért véget a házasság, ezért a színésznő úgy döntött, gyerekeivel összepakol és hátrahagy mindent. Nemrég végleg hazatért, és most elárult néhány dolgot a válásról.
Vágólapra másolva!

2020 végén derült ki, hogy Schell Judit és Schmied Zoltán válnak. Sokan pletykálták, hogy már jóval a bejelentés előtt szétmentek, állítólag évek óta tarthatott Schell Judit férjének titkos viszonya.

Schell Judit elhagyta Magyarországot és Spanyolországba költözött gyermekeivel. A költözés valószínűleg már önmagában is gyógyító hatású lehetett, azonban nem ez volt az egyetlen, ami átsegítette a mélypontokon.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Állítása szerint a színház segített neki túllendülni a nehezén – olvasható a Best magazinban.

Egy idő után azonban a színház már önmagában nem volt elég terápia, ezért úgy döntött, hogy Spanyolországba költözik. Visszamenekült a magánéletébe, és örült neki, hogy végre az ő döntése volt, hogy magányos lesz.

(...) A mélyben Spanyolországban voltam. Ültem a világ egyik legszebb helyén a tengerparton a napsütésben, a hálószobámból a végtelen vizet láttam, és közben arra gondoltam, hogy vége a világnak" - mondta.