Kulcsár Edina még mindig az elhagyott férjét alázza

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina hamarosan világra hozza a harmadik gyerekét, már hatalmas a hasa, amit a napokban egy rendezvényen is megmutatott. A harmadik terhességét saját bevallása szerint jobban viseli, mint az előzőket, ez pedig szerinte azért lehet, mert most sokkal nyugodtabb és boldogabb.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina augusztus végén jelentette be, hogy gyereket vár G.w.M-től, bár kénytelen volt hamarabb elárulni a titkot, mint szerette volna, ugyanis emiatt nem vállalhatta a Dancing with the Starsban való részvételt. Ezért nagyon valószínű, hogy akár már áprilisban, de legkésőbb májusban megszületik az egykori szépségkirálynő harmadik gyereke, akinek az Amara nevet választották szülei. Gyakran kérdezik meg tőle, hogyan készül arra, hogy hamarosan megérkezik a családba a harmadik baba.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Szerintem ezt mindenki másként éli meg és nagyon sok olyan tényező lehet, ami befolyásolja az ezzel kapcsolatos érzéseinket. Én például az első gyermekem érkezése előtt nagyon izgatott voltam, hiszen egy nő ekkor válik édesanyává. Még nem tudjuk, hogy mire számítsunk, milyen lesz ha a karjainkban tarthatjuk majd a kisbabánk, és számtalan más érzéssel sem vagyunk tisztában.

Az aggódalmam bizony valóság lett. Nagyon nehéz volt, de ez már a múlt!" - írta az oldalán.

"És, hogy most mit érzek? Alig várom! Nem félek! Nem agyalok azon, hogy mi lesz ha ...

Lehet, hogy pont a hozzáállásom az, ami megváltozott az évek alatt, és ezért lesz minden a legnagyobb rendben" - áll a bejegyzésében.