Így csúfolták Puskás-Dallos Bogit, nagyon durva dolgokat mondtak neki

Puskás-Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Az emberek nem kímélik a sztárokat sem, sőt, ők a rivaldafényben sokkal több bántást kapnak. A csillogó fotók nem mindig a valóságot tükrözik, a háttérben rengeteg lelki problémával kell a sztároknak megküzdeniük.
Vágólapra másolva!

Puskás-Dallos Bogi fiatalon, tizenhat évesen cseppent bele a sztárvilágba. Akkor jutott be ugyanis az Euróvíziós Dalfesztivál válogatójába. Az énekesnő elmondta, abban az időben rengetegen kritizálták.

Mi, akik a nagy nyilvánosság előtt vagyunk, sokkal intenzívebben kapjuk a visszajelzéseket. Rengeteg dolgot hallottam már magammal kapcsolatban. A zsiráftól a botsáskán át mindenféle jelzőt aggattak rám. Idő volt megszeretni azt a lányt, aki mindig a tornasor elején állt annak idején, vagy magasabb volt a legtöbb fiúnál – mondta Puskás-Dallos Bogi a Hétköznapi Zenészben. Szerencsére férje, Puskás-Dallos Peti mindenben támogatja.

Érdekes, hogy zeneileg még sosem dolgoztunk együtt. Attól lehet, hogy egy picit tartok. Fogunk majd, meg tervben van, de annyi téren összekapcsolódunk, annyi területén az életnek, hogy eddig fontosnak tartottam, hogy legyen a zene az a kis sziget, amiben mindketten megtaláljuk a saját világunkat. Azért egy izgalmas dolog lesz, amikor majd egyszer közösen írunk egy dalt, vagy előadunk egy dalt – mondta az énekesnő, aki egyébként első gyerekét várja.