Horroráron árulják Lagzi Lajcsi birtokát, lesz pénze a börtön után is

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
13 millió euróért árulja hatalmas komplexumát Lagzi Lajcsi, az ár napról-napra változik. Az euró árfolyamától függően akár milliós különbség is lehet a különböző napok árai között.
Vágólapra másolva!

Egy ideje eltűnt Galambos Lajos, többek szerint ez azt jelentheti, hamarosan börtönbe vonul. Az utolsó börtön előtti napjait feltehetőleg nyugalomban próbálja tölteni a szeretteivel. Nem veszi fel a telefont, nem ad interjút.

A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni, ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos" – mondta nemrég a Borsnak egy névtelen informátor, aki szerint Lagzi Lajcsi titokban is szeretné tartani a bevonulása időpontját, nem akarja, hogy fotósok várják a börtönnél.

LifeTV

A Ripost szúrta ki, hogy egyre drágább a zenész Boldogasszonypusztai kastélya és a hozzá tartozó birtok. A hirdetésben az áll,

a kastély lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el (540 m2).

Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en. A kastély és a hozzá tartozó terület 13 millió euró, jelen pillanatban közel 5 milliárd forint.