Saját családja próbálja lejáratni Meghan Markle-t, nővére borzalmas dolgokat állít róla

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Harry herceg felesége körül, ugyanis Meghan Markle nemcsak a herceg, hanem a saját családját is magára haragította. Nyílt titok, hogy apjával sem ápol jó kapcsolatot, hiszen évekkel ezelőtt nyilvános sárdobálásba kezdtek egymással, most a hercegné testvérei is próbálják lejáratni őt. A család hamarosan egy dokumentumfilmmel jelentkezik, melyben olyan felvételeket is közzétesznek, amivel állításuk szerint sokkolni fogják a világot.
Vágólapra másolva!

Most Meghan Markle nővére, Samantha Markle tálalt ki testvéréről, akiről azt állítja, hogy még mindig pincérnőként dolgozna, ha apjuk nem segített volna rajta. A nővére nemcsak saját családi dolgaikat, hanem a hercegné házasságát is kritizálni kezdte, úgy gondolja, hogy Harry herceg és a testvére nagyon rossz hatással vannak egymásra és mérgező kapcsolatban élnek egymással. A család nyilatkozatai egyértelműen rossz fényt vetnek a hercegi párra, akik most a közvéleménnyel is megküzdenek legutóbbi döntésük miatt, ugyanis Markle nem vesz részt III. Károly király koronázási ünnepségén.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

A házaspár együtt döntött úgy, hogy elhatárolódik a királyi családtól, azok állítólagos rasszizmusa miatt, de a Markle család is azóta támadja nyilvánosan Meghant, mióta férjével megismerkedett. Azt nem tudni, hogy a kapcsolatuk most hol tart, de két közös gyereket nevelnek együtt. Sokan megkérdőjelezik az egykori színésznő döntését arról, hogy miért nem vesz részt III. Károly most vasárnap megrendezésre kerülő koronázási ünnepségén, de valószínűleg döntése mögött az állhat, hogy tart az angol sajtótól - írja a foxnews.com.