Így alázza meg Csuti Kulcsár Edina új férjét, G.w.M-et

Csuti
Vágólapra másolva!
Az elmúlt másfél év történései alapján nem csoda, ha Szabó András Csuti nem kedveli G.w.M-et, annak ellenére, hogy korábban jó viszonyt ápoltak egymással. Csuti annak idején azt állította, hogy volt feleségének is ő mutatta be a rappert, akivel Kulcsár Edina végül romantikus kapcsolatba került, azóta össze is házasodtak és első közös gyerekük is hamarosan megszületik. Az üzletember nyilvánosan sosem szidalmazta volt felesége új férjét, de most egyértelműen neki szánta üzenetét. 
Vágólapra másolva!

G.w.M, azaz Varga Márk elég gyakran keveredik összetűzésbe másokkal, az sem zavarja, ha nyilvánosan kell sárt dobálni, akár egy másik zenészről, akár gyerekei anyjáról legyen szó. Sok botrány fűződik a nevéhez, az egyik legemlékezetesebb a tavalyi rapperháború, melyben nem közvetlen volt érintett, de nem hagyta szó nélkül, amikor Mr. Missh a fiatal énekest, Azahriah-t kezdte szidalmazni.

A sokáig húzódó nyilvános vita végül abbamaradt, de a feszültség azóta is nyilvánvaló az említett előadók között. Erre a botrányra reagált most Kulcsár Edina volt férje, Csuti, aki egyértelműen állást foglalt a kérdésben, legutóbbi korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésével. Az üzletember eddig sem titkolta, hogy kedveli Azahriah dalait, most épp G.w.M legújabb klipjének megjelenésekor mutatta meg, hogy ő így is a fiatal énekes dalait választja - írja a Bors.

Csuti, amikor csak teheti, a mai napig odaszúr G.w.M-nek Forrás: Csuti/Instagram