Egyedülálló édesanyaként bizonyíthat G.w.M exe

Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie élete kezd célegyenesbe érni. Minden a tervei szerint halad, a karrierje szárnyal, a gyermekeit pedig békében is szeretetben neveli.
Vágólapra másolva!

– Jól vagyok, haladnak a dolgaim – kezdte büszkén a Borsnak Nagy Melanie, aki úgy érzi, a tavalyi küzdelmes év után, végre eljött az ő ideje.

- Az elmúlt év után kezd összeállni a fejemben, hogy merre van az én utam. Azt hiszem, a válás nagyban hozzásegített ahhoz, hogy most itt lehessek, és megvalósítsam az álmaimat. Persze, akad így is nehézség bőven, de büszkén mondhatom, hogy egyedülálló édesanyaként eddig minden akadályt sikerült leküzdenem – tette hozzá Melanie, aki valóban megállíthatatlanul halad a céljai felé, hiszen hamarosan megnyitja a saját szépségszalonját a barátnőjével, illetve a nézők a televíziók képernyőjén is találkozhatnak vele.

Nagy Melanie Forrás: Nagy Melanie/Instagram

Már évekkel korábban megálmodta, hogy egy átalakítós formátumot szeretne a képernyőkre vinni. Mint kiderült, a forgatások már el is kezdődtek, s ha minden jól megy, a nézőknek sem kell sokat várni arra, hogy láthassák.